Skip to Content
0

Default Set disappears when new OVS with SADL Query is created

Dec 13, 2016 at 09:04 AM

102

avatar image
Former Member

I am trying to create an SADL Query in the custom OVS.

When I create the new OVS, by default i have the defaultset in the Designer of OVS as below:

After deleting the ValueHelpQuery which is by default in the controller->Query, I have created a SADL Query named as Query which now has the defaultset.

default set is missing.

I activated and saved. Deleted and recreated, but the issue doesnot resolve.

Please guide

Thanks,

Sri

iluti.png (27.3 kB)
o6jku.png (15.4 kB)
w6ggu.png (75.4 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Best Answer
Saurabh Kabra
Dec 15, 2016 at 01:18 PM
0

Hi Sri,

Once you create the New SADL Query you also need to the Default Set Mapping as follow to make it available for use.

Then click on "..." symbol and move your query from Left hand side to Right Hand Side.

After you move it from LHS to RHS, view will be as follow:

Click OK and check Property Explorer. Now the Drop Down for "Default DefaultSet" will have the SADL Query created by you.

Thanks

Saurabh


1.png (50.5 kB)
1.png (17.3 kB)
1.png (17.8 kB)
1.png (46.9 kB)
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
avatar image
Former Member Dec 19, 2016 at 07:21 AM
0

Thanks Saurabh, issue is solved.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded