Skip to Content
0

SAP BO BIP 4.2 SP03 LDAP import not working anymore

Dec 12, 2016 at 10:17 AM

117

avatar image
Former Member

Hello SCN-Community,

since the update to 4.2 SP03 it seems that the LDAP import is not working anymore on one specificsystem. I have a test/dev system which works fine.

Any ideas to solve this issue. I just checked the logs without any success.

Kind regards

André

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Denis Konovalov
Dec 13, 2016 at 02:15 PM
0

what is the error you receive and what do CMS traces show when you try to update LDAP plugin ?

Show 4 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Denis,

thanks for reply. The problem is that there is no error message. If I use update within the LDAP plugin the message is "LDAP groups/aliases updated". I also didn´t see any error message within the CMS / Core APS. The trace level is set to high. Is there a way to check the LDAP query that is transmitted to the LDAP?

0

if there is no error, how do you know its not working ?

In the CMS trace there will be LDAP calls, you can filter by LDAP.

0
Former Member
Denis Konovalov

Because there are no user/group/alias updates anymore. I also can´t find any LDAP message within the trace file.

0

in that case, maybe a support Incident with BI-BIP-AUT component might be the best course of action.

1
Tammy Powlas
Jan 02, 2017 at 04:46 PM
0
Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded