Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Web AS 6.40 sneak preview installation hangs

I try to install Web AS 6.40 sneak preview on My Windows XP machine. However, the installer hangs on this step:

"MaxDB Database Internal Installation (post processing)"

I have checked sapinst.log, sapinst_dev.log and XCMDOUT.log. There is no error message regarding MaxDB in it.

Am I missing something? Is there other place that I need to check?

I am running Windows XP Professional SP1. My machine has 1 GB of RAM and it has a Pentium M 1.6 GHZ CPU.

Thanks,

Alvin Ma

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • Posted on Aug 30, 2004 at 02:44 PM

    this typically takes a little while. How long did you wait for

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 31, 2004 at 11:23 AM

    Hi,

    This happens when the system is not compatible with the installation requirements.

    The installation would not work with system having 256 MB RAM. Incase of 512 MB RAM, it does work but then it would be too slow.

    Please check your system configuration.

    You can go through the installation prerequistes to be on the safer side.

    Wish you good luck.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 22, 2004 at 09:28 AM

    Hi,

    Iam also having the same problem when installing WAS.The installation hanged for more than 2 hrs at the same point.Can you please tell me if your issue got solved and how.

    Regards,

    Uma.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Sep 25, 2004 at 04:50 PM

    I haver the same problem.

    My log has an error (that happened a few steps before):

    ERROR 2004-09-25 12:19:12

    FSH-00008 A system error occurred when executing function LookupAccountSid. ErrorNo=1332

    Any thoughts? Have you been able to finish your installation?

    My installation is stopped (no activity in task manager) for about 30 min...

    Leonardo.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      In case anyone could not solve this problem, this is the solution, I found (in this forum).

      Solution(is very very interesting):

      Your <b>password</b> should not have any special characters.

      Well, this has been a very interesting journey(hope to have a rougher journey with the new WAS 6.40, you get to learn so many things, that way).

      Regards,

      Subramanian V.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.