Skip to Content
author's profile photo
Former Member

0FI_AP_4 - Delta Extraction Problem - Please help

Hi,

I activated the business content ODS 0FIAP_O03 and the relevant infosource for Accounts Payable and also did the init. In R/3 I created an Invoice using FB60 transaction and Posted the payment using F-53 transaction. I can see the document in BSAK table which the 0FI_AP_4 extractor is using but when I see the delta queue in RSA7 there are 0 records for the extractor 0FI_AP_4 which means the new changes are not pushed to the delta queue. Please help.

Thanks.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • author's profile photo
    Former Member
    Jul 29, 2004 at 04:31 PM

    Hi Thiagu,

    Try running a delta load 0FI_AP_4 using the tcode RSA3 in your R/3 system? Are you seeing your document there?

    I would also check RAS7 in R/3, and to make sure the delta init has taken properly. You can also check for your document there.

    HTH

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thanks for your response.

      I have already tried tcode rsa3 and it returns 0 records and in RSA7 I see the extractor 0FI_AP_4 with 0 record count.

  • author's profile photo
    Former Member
    Jul 29, 2004 at 05:41 PM

    Thiagu,

    0FI_AP_4 is linked to 0FI_GL_4. There is a note on how to remove this dependancy. check OSS for the note.

    Tushar

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded