Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Valuation area's missing in OMWD - Reg.

Dear Experts

Some of our valuation area's are missing in Group together valuation classes setting(OMWD). Hence i am not able to assign valuation grouping code to valuation area. Moreover, i am not able to create forcefully in OMWD.

Pls note:

1. Plants are created & available

2. Plants has been assigned with company code

How to proceed? expecting your valuable inputs.

Thanks & Regards,

Kumar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

7 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jan 28, 2011 at 06:03 AM

    hi

    did you activaed val grp code

    check OMWM

    activate here and then try

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Dear Anand

      At this stage, if i delete & reassign the plant & company code combination, what will happen to the dependent settings which have been created by other modules till now?. Any implications? Right now all modules completed around 60% configurations.

      Please clarify.

      Regards,

      Kumar

  • Posted on Jan 28, 2011 at 06:00 AM

    Hi,

    1st Active Valuation Grouping Code in OMWM & then assign Valuation Grouping Code to valuation Area(example: Plant)

    Regards,

    Biju K

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Bijay Kumar Barik

      Dear Mr.Bijay

      Entries available in T001W for those plants. However, valuation area is empty.

      OX18 assignments are correct and its showing.

      OX14 has been set for Plant level valuation.

      Please suggest more..

      Thanks & Regards,

      Kumar

  • Posted on Jan 28, 2011 at 06:28 AM

    Hi,

    Have u created plant manually? Better to copy from standard Plant or existing one and make necessary changes u2026. Then check in OMWD.

    Arun

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 28, 2011 at 06:35 AM

    Its standard when you create a plant by copies that valuation area and valuation grouping code will not get copied.

    You have to manually maintain this.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      see if so much of the work has been done and already completed then I strongly suggest you immedeatly open a OSS message to SAP and let them look into it.

      and sometime you need to take decesion which are hard to take and difficult to implement but you have to do as there is no other way......

  • Posted on Jan 28, 2011 at 06:48 AM

    Check whether you had copied the existing or std plant (0001) for your new plants and assign the Valuation grouping code to your newly defined plant , follow the below path.

    SPRO-Materials Management-Valuation and Account Assignment-Account Determination-Account Determination Without Wizard-Group Together Valuation Areas.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 28, 2011 at 10:31 AM

    Delete the assignment of plant & company code & assign it again.

    After that check in OMWD, you will get your plant there.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 16, 2014 at 03:10 PM

    Excellent. This is the way to solve the problem.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.