Skip to Content

Crystal Reports Integration Database Login error

Hi guys,

We have installed crystal reports integration on our customer's server and client PCs. They are using SAP 2007 A PL10. We created a report and the report works perfectly on the server and on another client pc. There is however 3 clent pcs (all of which use Windows XP) on which the report does not connect to the database when you try to run it. When we try and run the report on these PC we get a window asking for the database log-in information on which the server name etc is greyed out.

The reports use a OLE DB connection.

Anyone know how this can be solved?

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 25, 2011 at 03:24 PM

    Hi,

    is client side SNC enabled on those client PCs ?

    Ingo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.