Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Workflow Hanging stating step is complete. Will not proceed to next step

Hello Workflow experts. I'm stuck and need help.

Iu2019m having a problem with Workflow in our Pre-Prod environment. Itu2019s becoming a critical issue. Itu2019s inhibiting our ability to test.

Workflows will process until they reach a point. The Workflow will then stop processing at that step. The log will indicate the step has completed, but the workflow will not proceed to the next step.

I've searched the SDN and Google, but haven't been able to find this issue posted.

When comparing the step history for the hung workflow in Pre-Prod to a successful workflow in Q/A or prod, I notice that the pre-prod workflow is missing the fourth execution step that is seen in the successful workflow. "Result Processing" is missing from the pre-prod workflow. At this point the workflow hangs. The screen prints are in the attached document.

Can you give me any insight into what may be causing this problem?

The issue is happening with a variety of Workflows.

Any help is appreciated.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

4 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jan 20, 2011 at 07:18 PM

    Hi David,

    I can't view your attachments. I would like more details and the workflow log (of the last step and and of WF template instance).

    Regards.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 20, 2011 at 10:11 PM

    Please check whether the Workflow is properly activated and Check Tcode SWU3 is properly configured.

    Thanks

    Arghadip

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 21, 2011 at 06:24 PM

    Thanks to everyone for your effort. The problem has been identified. It had to do with deadline monitoring. We have a Workflow Factory Calendar that is somehow tied to the deadline monitoring. The calendar didn't have an entry past year 2010. Once an entry was added for 2011 workflows began functioning as normal.

    ST22 dumps lead to the deadlime monitoring problem.

    I don't know how unusual we are using this type of configuration. I'm going to investigate the details on how it all ties together. I'm going to document the details. I'll post it to the forum once I have it documented. If anyone else uses this type of configuration I hope to save them the pain and suffering I endured.

    I'm changing the status to question answered.

    Edited by: David Pinciak on Jan 21, 2011 7:25 PM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 21, 2011 at 03:19 AM

    Can you find them in SWPC? Or SWi2_DIAG, or ST22?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.