Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error while deploying CarRentalApplication

Hi all,

I tried to create the CarRentalApplication based on the tutorial provided with WebAS 6.40.

All parts went fine, no errors occured during creating the different parts of the project.

At least I wanted to deploy the whole application to the J2EE engine and during the deployment it fails.

I can not get any relevant information out of the deployment error log.

Did anyone also experienced the same problem?

I typed in all the parts instead of importing the provided files.

Best Regards,

Steffen

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 28, 2004 at 06:16 PM

    Hi Steffen,

    it's difficult to tell something about possible error reasons without a "hint" from the engine 😉

    Please have a look at the logs using the "Log Viewer" service in the visual admin. You should find some explanations there what happened.

    Hope that helps.

    Regards

    Stefan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.