Skip to Content

JCO Connections

hi all,

okay i know a lot has been talked about that but i've still a problem

i got my SLD running, i got RZ70 running sending infos to the SLD, i can us WebDynpro in the IDE and import the RFC's from my r/3 system.

but i cannot create a jco-destination that works, i always get the message "hostnme ? unknow" cannot connect to message-server????

any hints what i've forgotten to customize????

kind regards,

oliver

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 26, 2004 at 01:07 PM

    Have you checked the sapmsg.ini to check if the entry for the message server is present and in the service file for the client to server mapping

    Message was edited by: Pran Bhas

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.