Skip to Content

Management Console

Hi,

I am facing this problem where when i start the Management Console while starting the J2EE server i am getting a status "Synchronizing Binaries" and it remains in this state for a long time. Hence the server is not starting.

Has anyone faced this problem. Please let me know any suggestions that you have.

Regards

Sidharth

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 17, 2004 at 10:41 AM

    Hi Sidharth,

    I move your message to the Web AS General Forum. Here are the experts on that topic.

    Best regards,

    Karin

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      I had the same problem. I took longer and longer every day.

      Then, the day before yesterday, the license expired and I had to set up everything new. It's now as fast as it could be. I guess a lot of the deployment stuff of former deployments messes the database full.

      So, my advice: take the time to reinstall your server it pays !

      Best Regards, Astrid

  • Posted on Jun 17, 2004 at 03:04 PM

    This phase checks whether deployed sources are the same then do exist for SDM. This is particularly important for cluster environments. Unfortunately it has also to be done for single node installations yet.

    We are aware of potential performance increases on this and will put this knowledge into future versions.

    Regards,

    Benny

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded