Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Infospoke not working for a cube

Hello All,

I have created a infospoke for my own cube.I want to extract data from my cube to flat file on local pc and send to user.But when i try for this , it gives me error .If i check in infospoke monitor ,it says "SQL ERROR :600".i am not able to configure the problem.If instead of that cube, i use any sap cube,it works fine .Even if i use ODS or master data ..it is working fine,only when i using CUbe it is giving me the problem.Needing help urgently.Any kind of help will be appreiciated.

Thanks & Regards

Yogesh Mali

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Jun 17, 2004 at 06:50 PM

    Hello Yogesh,

    I don't have a solution (there's not enough information in your message) but here are a few thing to check:

    - See if there's more information in the system log (SM21)

    - Do a SQL trace (ST05) while executing the InfoSpoke

    - Check if the same selection criteria that you use for the InfoSpoke also work with transaction listcube or with a query.

    - Create a new InfoCube using the existing one as a template and test again.

    - Check if the export datasource can be generated and used.

    I hope that brings you closer to finding out what is causing the SQL error. It's a database error so the system log and SQL trace should tell you what went wrong.

    Regards

    Marc

    SAP NetWeaver RIG, US BI

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded