Skip to Content

Wrong Logo always apppear in the logon page

Dear Experts,

i am confronted with a problem which i did not success to solve.

the logon page we are using is a customized one.

We received from one of our organization a customized filed in which we just changed the logo.

When i runned the url, the old Logo appear. By clicking on Crtl+F5 the new logo appeaer.

1. It is possible thta the old logo hide somewhere or the cache is saved on the server?

2. how can i solve the problem?

Thnak in advance for your inputs.

Thanks

Gilo

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 11, 2011 at 10:20 AM

    hi

    First clear the navigation cache from system admin in portal, also clear browser cache, Still not working then take a Portal server restart.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 11, 2011 at 05:29 PM

    Hi Gilo,

    The same question as yours was answered many times before, i.e. - .

    Please use the Search before posting a question next time.

    Thank you and best regards,

    Aliaksandr Zhukau

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.