Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Do anyone have the same question ... The SDN is too slow !!

Hi .. I just open three topic pages , ten minutes passed .. The page still runnung and not opened yet !! I'm confused such kind performance issue , it's my ISP's problem or it's the SDN's problem ?? We are one customer of SAP , and we are cosidering to implement the Netweaver solution . But with such kind of performance issue , how can we trust SAP's product ??

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 06, 2004 at 04:27 AM

    Hi Bogi,

    no, i can't agree. SDN's performance increased significantly compared to the days it started and is acceptable in my opinion even for slow connections (i often connect to SDN using 64 kBit/second from home). Maybe you have a problem with your ISP and/or HTTPS communication.

    Regards

    Stefan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jun 07, 2004 at 11:55 PM

    Hi Bogi,

    We did some upgrade work this weekend and took the system down for a short period of time. From the date of your post I gather that you were trying it on Saturday and it may have been right around that time.

    Over the weekend I was at a conference and once or twice I actually logged into SDN. Therefore I wasn't on the internal SAP network, but still the responds time was O.K.

    Hope it is better for you right now too.

    Let us know otherwise, Mark.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded