Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

webas 6.20 installation error

hello all

i am tying to install webas6.20 on win 2k on a different box i have done with the pre installation steps as mentioned in the installation guide.ihave installed the central instance successfully but when i try to install databse instance it ask for the export cd 1/7 ,but i think it should ask for the pres comp1/2 and pres comp 2/2.do you think i am on the wrong way or it is the smooth way.please suggest

thanks

ravi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 14, 2004 at 03:07 PM

    It's very important to run some .bat file before each installation, unfortunately I don't remember its name. Check whether you have executed it.

    It's better to copy all CDs on the HDD, perheps in other partition, the process becomes faster. If you should reinstall the SAP WAS, reinstal the OS first. There's no other way.

    Best regards

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.