Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem after following "How To Unlock Your Java Admin" instuctions

I am using Netweaver '04, not Sneak Preview. I had locked the admin account and needed to reset it. Everything went smoothly until I reached step #8 in Benny's "How To Unlock Your Java Admin: document. For some reason after I set the active_userstore to "Emergency User Store" and then logged in with Visual Admin, I could not see the services under the server node. I can see them under the Dispatcher node, but not the server node.

I am/was using ABAP user management, so I think I can follow the instruction in note #669848 to get things working again.

What I need is the original default string for the "active_userstore" parameter... can anyone provide it?

Many thanks,

Jake

Message was edited by: Jake Logan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 05, 2004 at 05:39 AM

    Hi Jake,

    the default string should be "UME User Store". Are you sure, the server was full up and running again when you connected via the Visual Admin?

    Hope that helps.

    Regards

    Stefan

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.