Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

"No Receiver Found" after changing the Business System

Hello,

due to a new convention for the naming of Business Systems in my company, I had to change the name of an existing Business System.

After that I implemented an new Business Scenario (using the new Business System name).

If I use this Scenario now, an error occurrs that the XI can't find a Receiver.

In the MessageHeader still appears the old Business System name.

I tried to update the sxi_cache and also made a sld_check. But nothing changed...

Has anybody a solution for my problem?

Thank you very much

Thomas

PS: I use XI 2.0 SP2

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 05, 2004 at 02:13 PM

    Hi Thomas,

    Did you change the name in of the BS also in the SLD? Meaning delete the outdated BS and create a new one that references the hopefully still valid Technical System? You must also check the references in the IR and the ID of the Business Scenario.

    It worked for me hopefully it does the same for you.

    BR

    Mario

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.