Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Loading Data

I am loading BW Statistics data for InfoCube 0BWTC_C02. What happens is that the data loads, but the traffic light is yellow. I can manually change it to green, and the data is available for reporting. My quesiton is why won't this go green automatically?

If I look at Details on the Monitor, I see:

Extraction messages : Missing Messages

Missing Message: request received

Missing Message: Number of sent records

Missing Message: Selection complete

These are all in yellow.

This is also happening on the other Statistics cubes.

Thanks for any direction.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 29, 2004 at 05:39 AM

    It sounds as if the Automatic Request Processing option may have been cleared (from Environment menu option in Manage InfoProvider). The first option is 'Set quality status to OK'.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.