Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ME Client Component: Nothing on 4444 - stopped

I have installed the ME Client component (AWT) from the Mobile Engine CD (2.1 SP03). However, when I start it from the Start menu or the command line, there is no service starting up on port 4444. The Mobile Engine HTML window that opens up eventually returns the error "Time out 61 - Can't connect to server". Also, on the taskbar, it always says "Stopped". What am I doing wrong? Is there additional configuration that must be carried out? The documentation is not very good at explaining this. I need to get the MDK up and running for development purposes, but understand I first need an installation of ME Client Component.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 26, 2004 at 02:40 PM

    In a cmd window run this file and you seewhat is the error:

    C:\Program Files\SAPMobileEngine\startup.bat

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Florian, I have actually managed to solve my problem. Silly me - I had installed the AWT version of the Client instead of the JSP version, and was trying to execute it directly (without the -A option). Thanks anyway.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.