Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Port 0 in URL from WAS

Hello everybody,

we want to use the web-reporting delivered with the SAP BW 3.0b. Everything seems to be installed, but when I want to open a report in the IE out of the Web Application Designer, I always get an URL like this:

http://xxxxxxxxx:

0

/sap/bw/BEx?sap-language=DE&bsplanguage=DE&CMD=LDOC&TEMPLATE_ID=......

and the answer that the page cannot be displayed. I am sure that the reason for this behaviour is the port 0 in the URL. Since the administrator is under heavy workload at the moment, can somebody give me a hint where to customize the port, so that it´ll work?

Regards,

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Apr 21, 2004 at 01:35 AM

    Hi,

    Please see my reply in the BW Forum.

    Cheers,

    Mike

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.