Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problems using an InfoSpoke with transformation via BAdI

Hi,

we want to extract data from an InfoCube with the OpenHub service (no problem so far) but have to determine one more field which is not in the cube. So we tried to use the infospoke with transformation via BAdI. When setting the flag, the necessary objects are created, and finally we get a runtime error.

After editing the InfoSpoke again, it is deactivated, but all necessary fields are filled. We created a new target structure with the additional field, and implemented the BAdI as described in the documentation. Everything (the method, the class and the BAdI) is activated, but when we try to activate the InfoSpoke, we get a warning that "Class of the BAdI implementation ZISP_ICE30001_FLASH is not active", message no. RSBO327. As I mentioned, the class has got the status "Implemented / Active".

Has anyone experience with InfoSpokes and BAdI and maybe a solution for this problem?

Greetings,

Knut

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 16, 2004 at 12:10 PM

    Now I've got the solution to this problem: as mentioned in OSS-Note 538897 the views V_EXT_ACT and V_EXT_IMP have to be activated (in order to delete the cache, I suppose), after that (or a reboot of the SAP server...) the activation is no problem anymore.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.