Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Logging onto the WAS 6.40 via IE - Name and Password?

Hi,

I have successfully installed the WAS 6.40 on my laptop. Now when I enter http://i014378t:50200 I get a screen that shows the J2EE engine start page. So I click on the examples and it asks for a user name and password. What do I put? I have tried alot of different combinations but none have worked. I even tried the account owner of the J2EE engine I014378\J2EADM and the password I entered for the when I was doing the install but it didn't work. Anyone have any ideas?

Cheers,

Rich

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Apr 13, 2004 at 11:27 AM

    After trying out more then 5 different times the Administrator and failing, your Admin is locked. You have to unlock it by using the config tool.

    I'll try to write a weblog on the details of this this night, as I see more and more people coming up with this...

    Regards,

    Benny

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.