Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Field addtion in Condition tables not reflecting

Hi All,

We are trying to add a field in condition tables(A* Tables). via SPRO, it is not reflecting in the table when we check in SE11/SE16.

Sales and Distribution

->Basic Functions->Pricing->Pricing Control->Define Condition Tables->Change Condition Tables->We are giving 73(For A73) and then selecting a field( here the field is CUSTOMER) and adding it to the A73 table.

TR is also being created here.

but when we go and check the table in SE11/SE16 we are not able to see the field.

Is there any program that needs to be run so that the field is displayed....

Please suggest.

Thanks,

RK.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 15, 2010 at 12:20 AM

    I am n't sure why you are changing the standard ones, the customer range 9XX series can be used

    Any how try this option : Transaction V/04 , Utitlities --> Generate ( check all the check boxs Dictinory , Reports and screens etc )

    Hope the solution works for you..

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.