Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Searching FAQ's

I am trying to search through some faq's located in /documents/FAQs but the search is not searching the answers of the FAQ's only the questions.

In the result list of the search I run I see the faq question and below it: <b>No document excerpt available</b> ..instead of seeing the answer

Also if I click on Html Version next to an FAQ all I get is one character returned:

All other searches through document repositories work fine.

Thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on May 03, 2004 at 02:04 PM

    Try to do an reindex. If this does not help

    please report misbehaviour via CSS/OSS with system access.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 03, 2004 at 02:16 PM

    FYI:

    Fix was:

    The FAQs content is less than 10kb. The content is not being picked up by TREX. To resolve this reduce the Max Transfer Size to 0. System Configuration ->KM -> Configuration -> Global Services

    -> Index Management Service

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.