Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Deployment problem WAS 6.20 /NetWeaver 6.3

Hi,

WAS 6.20 is installed on the server of our company 6.30 is installed on my workstation created a sample application and generated EAR.While I am trying to deploy my EAR file from NetWeaver studio I am not getting any 'Successfully Deployed' message from the server.

While checking the connection from NetWeaver Studio I am getting Version Conflict Error.ie Server Version 1.3 GUI version 2.0??

Can Anybody help me in this regard to successfully deploy my EAR File on my server?

Ajay

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Mar 04, 2004 at 08:37 PM

    You cannot deploy from a 6.30 version to a 6.20 server in case you wanted to do this.

    Otherwise please explain furhther.

    Regards,

    Benny

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 11, 2004 at 05:49 PM

    I successfully installed Netweaver on My XP Desktop .

    I subsequently tried to Install WAS 6.2 but it fails .

    Any Suggestions .

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.