Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

EJB Deployment on WAS 6.30

Hi!

I am trying to deploy an EJB Application on the WAS 6.30. Deployment reports everything fine using the NetWeaver, but the Application is not activated on the Admin Console. Now if I try deploying úsing console deployment, i get the message:

Empty constructor. Made reference to type weak from application sap.com/MyApplicationEar to load sap.com/JDBCConnector_MyDataSource.xml because some components from the application make use of this resources in this loader...

Anyone has an idea what is happening here?

Thnx

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 09, 2004 at 12:27 PM

    Hello Kwabla,

    we would need more information ot this one. Looks like the connection to your jdbc datasource does not work properly.

    By the way, there is a new Sneak Preview Edition of Web AS Java based on Web AS 6.40 available. You may want to download and use this edition?

    Many greetings

    Ivo

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.