Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ITS information canu00B4t be displayed

HI, I have made an connection to the Internet Transaction Server

in the EP6 (portal content folder -> my own folder -> system folder

-> ITS system created). I have added properties information for the

ITS (properties category) and the Connector (properties category).

The systems are located in the same domain. I have also checked the

ITS theme generator and it works properly. But when I

try to load the ITS information in an iView I get the message "this

page can't be displayed". I would be grateful for suggestions on how

to solve the problem.

/Regards

Patrick

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 23, 2004 at 05:30 PM

    Make sure that you apply the latest ITS 6.20 patches, and in the global.srv make sure that you enter

    ~mysapcomgetsso2cookie 1

    ~mysapcomusesso2cookie 1

    I had the same problem before, but it's working now.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 23, 2004 at 05:49 PM

    Can you call ITS directly via its url?

    http://itsserver.company.com:port/scripts/wgate/webgui/!

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Adam -

      You can call ITS via its URL and should do so before attempting to integrate ITS into the EP. In this manner, you can ensure that ITS is working, and it is the integration that is causing problems.

      Because the portal "rewrites" the ITS url, it is imperative that the definition of ITS in the system is correct. One item that I find often omitted is the port number for ITS in the system definition (in 5.0 it used to be explicitly requested, whereas in 6.0 it simply asks for the address of the ITS server).

      Good luck!

      Regards,

      Kyle Lawrence

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 24, 2004 at 07:10 AM

    Hi,

    Check if in the "Load" tab of the iView you have defined "bypass iView server".

    Amit

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded