Skip to Content

Attribute=columnCount does not exist

Hi,

I try to work my way through the BSP extensions example in the WAS book, but when I insert a tableView into my app, I get the following error on activation:

<HTMLB:tableView>: (Attribute=columnCount) The attribute does not exist. (Compile time validation error).

Tag "tableView" contains invalid attribute values.

This error also show up when I try to activate/run one of the standard demo apps in my miniSAP 6.20 system. Is this an installation problem, or a known bug? I get the same thing when trying to test Brian's tableView Iterator application from the SDN devToday forum...

I'm on XP pro, with IE6...

Regards,

Trond

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 16, 2003 at 12:33 PM

    Hallo Trond,

    This forum is not really for error handling. We handle the "hwo to questions" here. Not the "what happenend?" 😊 But this problem is one of the worst mistakes we made (I did!) in a very long time. So I owe an answer here!

    You have SP24 installed. Please look at OSS note 621674. While you are it, I would also recommend OSS note 616900.

    bye, brian

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.