Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

2 way sync problem

We are trying to create a timed 2 way application. We have everything created, the SynchBOs, the app, etc. When we try to get the data from the R/3 to the WAS, we get an error

mobile id =

There is no place we can find to enter the mobile id, and we don't know where it is trying to pull it from.

Any help would be greatly appreciated

Brian Timothy

btimothy@csc.com

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 17, 2003 at 12:07 PM

    I have tried T01 and S01 style of synchronization, and both get the same results. I am trying to work with the SyncBOs that were provided with the installation as an example.

    Thanks

    Brian Timothy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.