Skip to Content

Debugging servlets with Eclipse and SAP J2EE Engine 6.20 ?

Hi,

Do you know how i can debug a servlet application deployed in the SAP J2EE Engine 6.20 within Eclipse ?

Thanks a lot for your help.

Christophe

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Oct 22, 2003 at 06:57 PM

    Well, some hints for now:

    You have to start the engine in debug mode, this means to change the go.bat for starting the VM in debug mode (Maybe there is one already there, I don't remember clearly).

    Then you start debug mode in eclipse and tell it the port for debugging (Think this one is Java standard) then it takes on and goes ahead.

    It works pretty good, despite that linenumbers may not be quite accurate (or was this with JSP?).

    Regards,

    Benny

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.