Skip to Content
avatar image
Former Member

Services Registry Search Returns 0 Results

I'm following the 3 part walkthrough on CE 7.2 and one step is using VC to connect the CreatePurchaseRequest to a backend web service.

I've exposed the service in ECC, setup the endpoint/service on the Java side for that server, and then published it to the NW CE server. The publish steps return

"Successfully published service definition with key : "uddi:05c3d3ee-f4e4-11df-cab0-0000001b0b3e" " indicating the server sees and has configured it.

However, when searching for the service in VC on my dev system, it keeps returning 0 results in the search. I've looked at documentation for hours and can't find the fix - this seems to span many areas of NW. Can anyone advise of where to look or something else to test on the system/client?

ECC 6.0 EHP4

NW CE 7.2 Win 2008 32 bit running on XP Mode for NWDS

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Nov 23, 2010 at 12:04 AM

    additional info -

    NW WS Navigator can see the endpoint, and I can see the published WS in the NW CE Server. It does have an issue withe a FQDN but other than that tests OK from both systems' WS Nav. Only the NWDS 7.2 SP3 seems to not see it in the Service Repository.

    I'm setting up a new dev machine on XP SP3 to see if it is the OS. If anyone has any other ways to check (some log sitting somewhere on the machine related to NWDS/VC) it would be appreciated.

    thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 23, 2010 at 07:17 AM

    Hi Edward,

    This is the VisualComposer 7.0 forum.

    I suggest you post your question in the 7.1 and above forum:

    [SAP NetWeaver Visual Composer;

    I hope you will get your answer there.

    Best regards,

    Udi

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 23, 2010 at 05:58 PM

    Thanks - I think I got lost searching and browsing all the forums...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded