Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

DataSource 80FORM_DS1 does not exist.....

Dear sir

While replicating datasource I get the following error

DataSource 80FORM_DS1 does not exist in source system BIWCLNT200 of version A

When I read the log it shows that the error occoured during the installation of ODS object(ODSO)

I searched this object in OLPT using RSA5 but I didn't find it .

Guide me in this regard

Regards

M FAROOQ ALI

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 01, 2003 at 12:00 PM

    What version are you on? This sounds like the problem I am having with a 2.0B system.

    The issue is with the activation of you extract datasource out of the ODS object.

    I am waiting on a response form OSS regarding this myself. Don't seem to have the issue with 3.0B.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.