Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Profile provision failed

Hallo all,

here's another one: starting a project on EP6.0 gives me the following error:

[PortalComponentContext.getProfile] Profile provision failed.

At first I thought that the project is corrupt and set it up again, in order to upload it.

Then I figured with another project that this error message somtime appears and disappears without me finding any regularity.

Did anyone come across this message? If yes, how did you solve it?

I greatly appreaciate any hep on this.

With best regards,

Helga

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Feb 21, 2004 at 08:39 PM

    I really never had this in any project.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo
    Former Member
    Feb 23, 2004 at 07:52 AM

    Interesting!

    It appears very frequently though. Deleting the uploaded .par file and uploading it again sometimes helps. Sometimes the portal give a strange message saying something like:

    "Dispacher running, but is disconnected from the IIS."

    After a couple of minutes the IIS seems to automatically restart and everything is running as usual.

    But still, for some reason I have not found out yet, this behaviour repeats itself.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • ok,

      disconnected from IIS? You mean Microsoft IIS? And ISS restarts? Seems a network problem.

      Check all your settings of IP Adresses and server.port settings in IIS and J2EE configtool esp. from dispatcher and server. Turn off autoupdate.

      If this doesnt help, open a OSS message , you will get some remote support then.