Skip to Content
author's profile photo
Former Member

Forum subsciption

I have subscribed the ABAP Development Forum.

For some days I got messages when a new entry was made in the forum.

But since start of the week I don't get these infos anymore.

I'm still subscribed. And there have been a lot of new entries in that forum.

What happened?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Dec 06, 2003 at 08:10 PM

    Hi Axel,

    I am not subscribed to that forum, but I am subscribed to the SDN Suggestions forum and I did get my notices when new topics were created. You could check two things to make sure that something hasn't inadvertently changed. First check to make sure that the subscriptions are still active by looking to see if your choice of buttons below the topic area says "Cancel Subscription" or "Create Subscription". If it is the second, then somehow it was deactivated. The other thing to do is go to Profile Management>Update Profile to make sure that your email address has not been changed. If both of these things are still OK, then use the Contact Us link above to send us an email message about the problem. We can route the message to one of our development support people to look into it.

    Thanks,

    David Branan

    SDN Platform Team

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      David / Axel:

      May have been a temporary hiccup ... I was experiencing same thing last week, but have now started to get notifications again today.

      Regards,

      D.