Skip to Content
avatar image
Former Member

BAPI RFC does not return rows

I´m making a customer BAPI call using the xMII JCO connector . I can see that there is request and response documents . I run this bapi by supplying the date ( 20100101 ) . I use a repeater linked to the item row in the response xml output . Anyway, I get no results. no rows .

I tested this bapi by using the se37 transaction and it returns results by suplying the date ( 01.01.2010 ) . This bapi has the remote enabled module activated and according to our ABAP coleages it has all the authorizations to be run by xmii . They tell me that the date conversion from 20100101 to 01.01.2010 is taking place correctly .

In the other hand, I have tested a call to the BAPI_USER_GETLIST and the BAPI_SERVICE_GET_LIST from xMII and I get rows. No problem.

So , please indicate me or guide me on diagnose this problem . Thanks in advance,

Best regards,

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Nov 10, 2010 at 08:55 PM

    Hi Antonio,

    from what you tell us I guess that basically the JCo connection is working.

    Are there other selection criteria than the date? If yes, try to remove them from the BAPI structure, using the link mode "Remove XML". I experienced problems in certain RFC calls when sending empty nodes.

    Michael

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Michael Appleby

      Hih guys,

      I want to thank all of you on helping me out in this problem . I learned not only on knowing the reason why this problem arise, but on how to diagnose and other specific technical details . This forum is great , and I feel confidence and peace of mind with all of you as a support on our xMII proyects . Congratulations .

      Thanks again, Best Regards

      Antonio Rodriguez Rubalcaba