Skip to Content
avatar image
Former Member

Audit Logs Empty in Communication Channel

Hi,

I am facing an issue in Channel Monitoring.I can see the messages are successful but nothing is displayed in Audit Logs.This is happening for both Receiver and Sender Channel.Earlier i could see the logs but it has started happening suddenly .

I am working on PI 7.1.Kindly provide help .

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Nov 10, 2010 at 01:27 PM

    Hi Bhargav,

    Check this note: 1436261

    Reason and Prerequisites

    Since PI 7.1, the audit log handling was changed, such that only audit logs which describe an error are persisted to the database. Audit Logs of type info are only kept in an in-memory cache per clusternode, and they get evicted according to a LRU strategy (details are explained in note 1314974).

    There was an program error in the retrieval of audit logs from the memory caches of all cluster nodes, which led to the unavailability to monitoring of audit logs for messages which were processed on a different cluster node than the one on which the runtime workbench was executed.

    Solution

    To correct this problem, apply the patch matching your support package version as per the instructions in the NetWeaver Support Package Stack Guide.

    PI 7.10

    The archives and the Support Package Stack Guide can be found on the SAP Service Marketplace:

    http://service.sap.com/netweaver --> SAP NetWeaver Process Integration 7.1 - Release-Specific Inf --> Support Package Stacks Information -->

    7.1: SAP NetWeaver Process Integration 7.1

    EhP1: SAP enhancement package 1 for SAP NetWeaver Process Integration 7.1

    Please select the requested SP Stack.

    Thanks,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Hareen,

      Thanks for your response.We have two cluster nodes and the issue is coming for both the nodes.Audit logs are sometimes visible and sometimes not .It is happening for File,AS2 and SOAP channels in both sender receiver and sender side.

      Can you please provide some help?

      Thanks,

      Bhargav