Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

.NET Web Service SDK - WEBI Prompts not returned

BOXI R2 is my version.

I am trying to schedule reports through the use of the .NET Web Services SDK, but the reports are failing due to missing prompts when I run them. When I view the reports in InfoView, I am prompted for information, and each item has a default value.

However, when I try to retrieve the prompts from these WEBI documents through the SDK, its coming back null.

ResponseHolder biprsp = boxi_bip.Get("path://MyReport", null);
boxi_rpts = biprsp.InfoObjects;
InfoObject iobject = boxi_rpts.InfoObject[0];
Webi rpt = (Webi)iobject;
// 
// check the report for prompts
//
WebiProcessingInfo cur_proc_inf = rpt.WebiProcessingInfo;
if (cur_proc_inf == null)
{
       System.Console.Out.WriteLine("Report " + rpt.Name + " has no WPI");
}

In the above code, cur_proc_info is always null, even though if I open the report in InfoView, it prompts me for values.

What am I missing?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Nov 04, 2010 at 02:54 PM

    How Web Intelligence works, you need to open it using ReportEngine and refresh. Then retrieve the prompts and copy it over to the InfoObject. It won't be there otherwise.

    Sincerely,

    Ted Ueda

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.