Skip to Content
avatar image
Former Member

Error on Component Monitoring On RWB after changing SLD .

Hi,

Guys If my below given questions are not clear to You ... >>>>>>>>>>>>Do ask me for Clearity

My PI 7.0 System was on Local SLD earlier, at that time My Scenarios/ RWB Components were Working Fine.

Now, On Place of Local SLD, We are onto Centerlise SLD on SOLUTION Manager.

after few Changes now my ESR and ID are getting product and Buisness System from Solution manager's SLD.

but ................. >>>>>>>>>>>

>

>>

>>>>

>>>>

On RWB - Component Monitoring - Each Component is coming into Red/Error mark.

So ..

Question : Is RWB is also effected from SLD Changes ???????

r

Facts Found during troubleshooting : -


>

1. In Solution Manager's SLD - Technical System - Exchange Infrastructure - Only one Technical System is Coming for Integration Server.

while

IN Old Local SLD - Technical System - Exchange Infrastructure - 6 different tecnical system was coming ( Integration Server/ RWB / Integration Engine / Adapter Engine ...etc)

Can this be the reason ????????

Please Suggest, What is Missing ?

for Sld Change following steps are performed .. .. . .

1. PI 7.0 like User Creation in Solution manager.

2. Changes in SLDAPICUST in PI System.

3. Changes Done in Excange Profile for SLDNAME.

4. Changes Done in Virtual Manager for SLDNAME.

5. RZ70 on new SLD.

Regards

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

5 Answers

  • Best Answer
    Oct 29, 2010 at 12:02 PM

    Hello

    Check the notes below and ensure you have made all the necessary configuration changes. You will need to maintain all the PI* Service users on the Solution Manager host (with the same passwords as on the XI system).

    #720717 Reduce the number of System Landscape Directories (SLD)

    #768148 Using a separate SLD for XI

    If you continue to have issues with this, apply note #764176 Manual correction of XI content in SLD. This will re-register the XI components in the SLD.

    Regards

    Mark

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 29, 2010 at 10:41 AM

    To start with run transaction SLDCHECK in your XI system.

    It may give you some directions about the issue.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 29, 2010 at 04:59 AM

    Hi,

    Please check with your basis team, i think some thing went wrong , new SLD Changes creatiung trouble.

    Regards,

    Raj

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 29, 2010 at 07:43 AM

    Hi Prabha,

    Some thing wrong in the SLD configuration.

    Just use the "SAP PI 7.0 Readiness Check Guide" which is available in Marketplace.

    Go through the test steps given in that. you should be able to trace the problem.

    Regards,

    Senthilprakash.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Nov 02, 2010 at 09:02 AM

    Hi ,

    Solution : After changing Local SLD to Domestic SLD , Error was Coming in RWB - Components ...

    Solved by :

    These are Documents Used for doing Changes in SLD When found Error on RWB.

    764176 - Error in XI due to inconsistent SLD contents.

    1031321 - Self-Registration of Adapter Engine and RWB fails

    Problem has been solved.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded