Skip to Content
0
Former Member
Oct 27, 2010 at 06:50 AM

Retrans -d return 0012

69 Views

Hello everybody,

I have oracle connection problem.

when I use the command R3trans -d it returs 0012 code.

The trans.log displays as

4 ETW000 r3trans version 6.14 (release 700 - 05.03.09 - 08:28:00).

4 ETW000 unicode enabled version

4 ETW000 ===============================================

4 ETW000

4 ETW000 date&time : 27.10.2010 - 11:51:24

4 ETW000 control file: <no ctrlfile>

4 ETW000 R3trans was called as follows: r3trans -d

4 ETW000 trace at level 2 opened for a given file pointer

4 ETW000 [dev trc ,00000] Wed Oct 27 11:51:26 2010 9767 0.009767

4 ETW000 [dev trc ,00000] db_con_init called 22 0.009789

4 ETW000 [dev trc ,00000] create_con (con_name=R/3) 38 0.009827

4 ETW000 [dev trc ,00000] Loading DB library 'dboraslib.dll' ... 29 0.009856

4 ETW000 [dev trc ,00000] load shared library (dboraslib.dll), hdl 0 87917 0.097773

4 ETW000 [dev trc ,00000] using "D:\usr\sap\IDS\SYS\exe\uc\NTAMD64\dboraslib.dll" 27 0.097800

4 ETW000 [dev trc ,00000] Library 'dboraslib.dll' loaded 15 0.097815

4 ETW000 [dev trc ,00000] function DbSlExpFuns loaded from library dboraslib.dll 6584 0.104399

4 ETW000 [dev trc ,00000] Version of 'dboraslib.dll' is "700.08", patchlevel (0.201) 52334 0.156733

4 ETW000 [dev trc ,00000] function dsql_db_init loaded from library dboraslib.dll 19 0.156752

4 ETW000 [dev trc ,00000] function dbdd_exp_funs loaded from library dboraslib.dll 20 0.156772

4 ETW000 [dev trc ,00000] New connection 0 created 6749 0.163521

4 ETW000 [dev trc ,00000] 0: name = R/3, con_id = -000000001 state = DISCONNECTED, perm = YES, reco = NO , timeout = 000, con_max = 255, con_opt = 255, occ = NO

4 ETW000 36 0.163557

4 ETW000 [dev trc ,00000] db_con_connect (con_name=R/3) 18 0.163575

4 ETW000 [dev trc ,00000] find_con_by_name found the following connection for reuse: 13 0.163588

4 ETW000 [dev trc ,00000] 0: name = R/3, con_id = 000000000 state = DISCONNECTED, perm = YES, reco = NO , timeout = 000, con_max = 255, con_opt = 255, occ = NO

4 ETW000 27 0.163615

4 ETW000 [dbsloci. ,00000] *** ERROR => Cannot connect: dbs/ora/tnsname in profile missing 1055 0.164670

2EETW169 no connect possible: "DBMS = ORACLE --- ORACLE_SID = 'IDS'"

I have also the parameter in DEFAULT profile dbs/ora/tnsname in profile missing but unable to connect.

Second thing ,when I trying to logon server then give the error message Error in sysntax errot

SAPLSFES.

Please suggest me the how to solve the same.

Thanks

Rajesh