Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

(CS) "Bad Connect String Format : PASSWORD" . (WIS 10901)

Im in process of setting SSO from multiple domains.

Was able to map Domain Users from different domains and SSO works fine..

But

I get the error (CS) "Bad Connect String Format : PASSWORD" . (WIS 10901) when I run/create a report against an Oracle universe.

Im connecting from a different domain and using Single Sign On.

When I connect as an Enterprise user, I dont have any issues even from a different domain.

Any help on this is highly appreciated.

Using Business Objects XI 3.1 on Windows 2008 Server and Oracle 10g on AIX 5.3

Thanks

Siva

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 15, 2010 at 08:46 AM

    Siva,

    Can you answer the questions here,

    (CS) "Bad Connect String Format : PASSWORD" . (WIS 10901)

    Thank You!!

    Sent from iPhone

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 15, 2010 at 08:51 AM

    Did you setup the universe conneciton to use SSO?

    Regards,

    Stratos

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.