Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

OOABAP displaying grid.

Hi all,

I have a problem in displaying a grid in using OOABAP.

myrequirement is once display output using OOABAP and after displaying my ALV output if i select a particular row and click

my custom button (which i created in application tool bar) that record only display the output.

my problem is after displaying my output i select the row and that particular row is not displaying.

i checked my internal table it has only one row but it will display all the records please help me.

Thanks,

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 08, 2010 at 02:28 PM

    Hi,

    Please post ABAP related question in ABAP forum instead of here.

    To answer your question, have you called refresh method after you updated the internal table?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.