Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

no endpoint defined in web service to enterprise service workplace

Hi,

i have connected my NWDS 7.2 with sap service registry (enterprise service workplace).

I have done the configurations in windows -> preferences -> serivice registry;

server = sr.esworkplace.sap.com and port= 80 and it´s run correctly .

From Visual Composer Perspective I can find all web services but in the last step of the wizard appear an error, "there is no endpoint defined" but in the web of enterprise service registry i can see that web service always have two end points, http and https. I have proof with others web services and always the same error.

can someone help me??

thanks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 25, 2010 at 02:54 PM

    Hi,

    You need also some additional proxy settings

    windows -> preferences -> General -> Network Connections

    Choose the Manual proxy Configuration and insert your proxy settings

    Also for the No Proxy list, insert the following:

    *.sap.corp

    I hope it helps

    Best Regards,

    Luba

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.