Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

problem in UWl Iview transport

Dear Experts,

This is Raji.I am trying to tranport the UWL page and UWl iview.I ahev added these objects to Transport Package. If i click on Export button , i can see the added PCd objects are nothing. I can see only the blank transport package.

Steps performed :

1. I have copied the standard UWL iview in to my own folder as a copy( not the delta link).I have changes the iview properties according to my requrirement.

2. I have copied the standard UWL page also in to my own folder and assigned my above customized UWL iview to this page.

3. added these objects to Transport Package clicked on Export. ...................> now there are no PCD objects availble in the transport package.

Appriciate your help.

Raji.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 08, 2010 at 02:13 PM

    hi Raji,

    This is because you have to change the id of the iview, page and roles which is to be transported.

    Merely copying the standard (iview/pages/roles ) into the custom folder will not help.

    Hope this help.

    Regards

    Pravesh.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.