Skip to Content
avatar image
Former Member

PI 7.1 Configuration problem

Hi All,

PI 7.1 system is installed. While I am trying to open Enterprise Services Builder from logon pad, it is giving the following message.

Enterprise Services Builder address not maintained

Could anybody please help on how to fix this?

Thanks and Regards,

Jyothirmayi.

<< Please do not offer points >>

Edited by: Rob Burbank on Oct 8, 2010 10:16 AM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    Oct 07, 2010 at 07:09 PM

    Hi,

    You may run the Wizard Post-Installation steps MANUALLY from the link below:

    http://help.sap.com/saphelp_nwpi71/helpdata/EN/a0/40084136b5f423e10000000a155106/frameset.htm

    Regards,

    Caio Cagnani

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 07, 2010 at 07:35 AM

    Hi Jyothirmayi,

    Enterprise Services Builder address not maintained

    To fix this chk this thread...might help you

    enterprise-services-builder-address-is-not-maintai

    Regds,

    Pinangshuk.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 07, 2010 at 08:41 AM

    Hi Jyotirmayi,

    This error message appears because the post-installation of the system is not completed or not done properly.

    ask your basis team to finish configuration and only then use PI

    Thanks,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 08, 2010 at 02:45 PM

    Hi

    login to the below url and click on all properties and check rep is pointing to correct hostname and port

    http://localhost:port/webdynpro/dispatcher/sap.com/com.sap.xi.adminweb/AdminApp

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded