Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Workflow stopped at initial stage with msg 'No Agents'

Hi,

I am using the standard workflow leave module, when i create a leave request through PTARQ it triggered a workflow and stopped at initial stage.

i went to workflow log and executed it manually then it is moved to approval process step and stoped with msg 'no agents available', instead what can i do to the process tha works without my interaction.

i made all the tasks as general task already.

Thanks,

Krish.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 01, 2010 at 10:53 AM

    Hi,

    "No agents available" - means that a task is to be completed by an agent but the agent is not available.

    Say, you have submitted a leave request ans it has to be approved by your supervisor but unfortunately the system cant find your supervisor.

    You can follow one of the 2 approaches -

    (1) In the standard WF you go to task and give the agent user ID (eg. your User ID) and save it. In the entire workflow wherever the tasks are there (exclude backgroud tasks) assign the agent temporarily for testing puprpose. But since this is the standard WF so it is not advisible to change the same. Dont forget to remove ur agents after testing is done.

    (2) Else.Just copy the standard WF and attach that workflow to the triggering event. In the task, you can give agent name (Say your userID)

    Thanks,

    Debi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Can you check once whether SWU3 is fine or not ?

      Check with SWI5 report whether it is coming to that User or not. I think Problem is there with BASIS setting. Check with them with respect to SWU3.

      Balaji.

      One more input: Goto SU01 check WF-BATCH user details ,Check in Default tab, Output is immediately checked or not.

      *Infact , in one system,i am also facing same problem.:(

      Edited by: balajit on Oct 4, 2010 4:21 PM

      Edited by: balajit on Oct 4, 2010 4:55 PM

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 07, 2010 at 01:06 PM

    Hi Kishore,

    Check if all your foreground task are changed to "General TAsk".

    Regards,

    Supriya.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 08, 2010 at 09:28 AM

    thanks,

    ksihroe

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.