Skip to Content
avatar image
Former Member

Web service security not configured

Hi All,

We have new PI system 7.1 ehp1, as an initial step installation is done including post installation.I have a task of checking if

everything is in place as the same have to be confirmed to the team which did the installation.

When i open RWB , i could see a message with warning "WS security not configured". aprat from this everything seems to be

fine.

Can anyone guide me on how to set us WS security and what is the use ,importance of having that configured?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Sep 20, 2010 at 09:54 PM

    Hello

    The link below describes the configuration steps necessary for Message Level Security and also provides more info on what it actually does.

    Security Configuration at Message Level

    http://help.sap.com/saphelp_nwpi71/helpdata/EN/ea/c91141e109ef6fe10000000a1550b0/content.htm

    Regards

    Mark

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Sep 21, 2010 at 04:10 AM

    Hi,

    I dont think you have to configure Message level security configuration manually, i have done instaltion of PI 7.1,i have not seen any step like this.

    by default it will come after completion of postinstaltion succesfully.

    my advice better to move thread to SAP NetWeaver Administartion forums,you may get good replies./

    Regards.,

    Raj

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded