Skip to Content
avatar image
Former Member

The Cluster Service On node 'CLUSTER' can not be started

Hi Expert ,

We are facing that kind of problem at our Live Server..

The Cluster Service on Node 'CLUSTER' can not be started .

The Network path was not find

Error ID : 2147024843(80070035)

Plz see on priority base.

Thanks and regards

Punit Singh

Edited by: Punit Singh on Sep 19, 2010 7:42 AM

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    Sep 20, 2010 at 08:14 PM

    Hello Punit,

    please check on the sapstartsrv.log file if there are entries similar to this:

    SAP HA Trace: FindClusterResource: OpenCluster failed: xxxx (code of error)

    SAP HA Trace: SAP_HA_FindSAPInstance returns: SAP_HA_FAIL

    Please make sure you have all the latest DLLs installed as per note #1043592 (find more information in notes #30478 and #502203).

    Is this a dual stack system? Or single stack (which one)?

    Please provide the error code above and more information, if the problem persists after updating the DLLs.

    Best regards,

    Tomas Black

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thanx Tomas Black for your comment..

      Actually this issue have been resolved.

      We login with '.' at our server this is for as admin login then cluster application is working fine.

      Thanks and regards

      Punit SIngh

      Edited by: Punit Singh on Sep 21, 2010 12:47 PM

      Edited by: Punit Singh on Sep 21, 2010 12:47 PM