Skip to Content

LSMW-Fleet objec

Hi SAP Guru's,,

Im back with one thaught to ponder upon....I have business requirement to upload round 500+ fleets..I have written LSMW via recording method. The uploading template is all set up forupload with data being cleansed and error free...Pre-requisites like Workcenter, costcenter, asset number already defined in the system. When I exported th tool to QAS and uploaded sample 25 fleets, i findthat al the fields are sitting in right place excpt certain fleet speciifc fields like license plate no, chasis number etc.. I use T-code IE31 for recording....

Unable tounderstand whats going wrong...Please giv ur thaugts..

Thnks in advance

Murad

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 07, 2010 at 02:24 PM

    Hello,

    Have you Exported the Recording for that LSMW object In to The QAS??? If not Please Export the Recording also.

    Regards,

    Rakesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.