Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Create Spool for ALV Grid Report

Hi,

Have a requirement to be able to create a spool for an ALV Grid report , when the report is run in the background.

The report works fine when it is run in the foreground. But when we choose the option to run report in the background, the job is created and completed successfully, but the spool is not created. Is there some setting that needs to be done when calling the FM REUSE_ALV_GRID_DISPLAY.I tested a few existing programs that uses this FM and they seem to be working fine, the code looks similar, nothing drastically different, so am not sure why the spool is not created.

Any input is appreciated.

Thank you

Lalitha

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 06, 2010 at 06:21 AM

    Hi Lalitha,

    Please check the below link,

    alv-to-spool-using-settableforfirstdisplay

    alv---print---create-spool-request

    Cheers,

    Naveen

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.