Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

J2ee system info displays incorrect patch details

Hello all,

I did an un-deployment of a few custom applications in visual admin in the deploy node.

Later I did and re deployment using the visual admin.

Now when I check in Visual admin it show me the newly deployed applications detail.

But when I check them in system info it is showing me the old patch details.

The deployment files were of .ear files.

Unfortunately, Due to some issues I was not able to deploy using the SDM.

The J2EE system info is not showing the updated patch details.

Kindly help me to figure out what could be the issue.

Thanks.

Regards,

Chandru

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Sep 02, 2010 at 08:41 AM

    Very easy: Deploy with SDM. otherwise the system does not know what you've done.

    Regards,

    Benny

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.