Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No report in LVS Viewer

Dear All,

I install LVS server/client/viewer on my PC and tried to test it (I only have 1 PC to test so that I installed 3 together)

When I run the report, I didn't get any error message but there is no report in the viewer. Does it mean we have to install server on a SAP server and install client and view per PC? Or maybe this is display an issue of my OS (My PC is window XP x64. My remote test PC is windows server 2003 x86)? Thanks.

Regards,

Yuka

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 28, 2010 at 09:03 PM

    Dear Yuka,

    Is this related to your current posting?

    Thanks,

    Gordon

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.